Jom Baca

Sabtu, 19 Februari 2011

Tips menjimatkan tenaga elektrik..

Bil elektirik mahal..tiap2 bulan kene bayar..x bayar kang kene potong plak ..klu kene potong camne nak tengok tv,gosok baju,masak nasi,basuh baju, nak pasang kipas pon x leh..

Dah sume bende gune elektrik..nasibbbb lerrrr..

gambar dari google..tq

Tips jimat elektrik ni mudah je..xde yang susah dalam blog aku ni kan,..hehe.,

Tipsnya ialah selepas aje korang abis gune barang elektrik tuh korang cabut la kepala plug die dari punca elektrik tuh..

Amalkan dan tengok perubahan bil letrik korang..

Insyaallah..

3 ulasan:

  1. ape ni ..aku da kawen dengan blog ni,,haha..chat melalui blog eh..haha

    BalasPadam